Categorie├źn

Over MAARIKZEGU.NL

Het doel

“Maar Ik zeg u”. beroemde woorden van Jezus toen Hij de gewone opvattingen van Zijn tijdgenoten over de wet aan het aanscherpen was (Lees er meer over in dit blog). Hij lichtte even een tipje van de sluier op en liet zien wat God er nou allemaal van dacht. Hopelijk gaat er voor u/jou ook af en toe een tipje van de sluier omhoog bij het lezen van maarikzegu.nl. Want dat is waarom maarikzegu er is, om een solide Bijbels-gefundeerde kritische, opbouwende noot te plaatsen bij allerlei, al dan niet actuele, onderwerpen.

Maar ik zeg u, is een blog om een bijbels-gefundeerd geluid te laten horen over allerlei, al dan niet actuele, onderwerpen binnen of buiten de christelijke kerkwereld. Natuurlijk met een kritische noot, af en toe wat humor en hopelijk een gezonde dosis goddelijke inspiratie. Want zeg nou zelf, wie heeft er nou geen dosis leiding van de Geest nodig?

En laten we eerlijk zijn, het is ook gewoon heel erg leuk om allerlei gedachten, gevoelens, openbaringen en andere (on)zinnen aan het virtuele papier toe te vertrouwen (vind ik dan).

 

De auteur

Maar wie zit er nou achter maarikzegu.nl? Tondo van Rest, een dienstknecht van Jezus Christus, een geroepen blogger, afgezonderd tot het Evangelie van God (komt dit bekend voor?). Ik ben getrouwd met mijn lieve Sifra, ben geboren op 25 mei 1988 (cadeautjes zijn natuurlijk altijd welkom), opgegroeid in het prachtige Groningen en hou vooral heel veel van God en Zijn Woord.